ТЕМА

"Как се индексират 6 милиона продукта на онлайн магазин в Google"

Какво ще чуете на лекцията: Как в Ganbox индексираме огромни онлайн магазини с милиони продукти. От "Google не ме обича" до 31000 нови потенциални клиенти за период от 3 месеца. Над 162000 уникални органични посещения в сайта след търсене в Google. Техническият SEO одит - най-мощното оръжие на бизнеса, което често ръждясва в килера. :)

.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Георги Стефанов е създател на "Ganbox - лесно откриване на вашия сайт", един от водещите сайтове за SEO услуги в България - https://ganbox.com  Магистър по информатика, който се занимава с компютри от 1988 г., професионално с програмиране от 1998 г., а с уеб технологии от 2002 г. Работи 14 години като backend програмист във водеща телекомуникационна компания. Има богат опит при оптимизиране на бизнес сайтове. Работи по проекти свързани с изграждане на мащабни уеб услуги и приложения за известни брандове като  A1, Орбител, СпектърНет и като маркетинг консултант в международната компания ActivTrades.
Георги е един от топ SEO експертите в България, заедно със своя SEO екип е извършил технически SEO одит на стотици сайтове. Повече от 12 години развива успешно свои уеб проекти и работи с български и международни компании за постоянно подобряване на техните сайтове и увеличаване на онлайн продажбите.

TOP